Kaffetår med en vän

När 10 TIPS lanserades i UK gjordes ett par fina klipp baserade på kapitel i boken. Här ett om kaffe, blir man inte sugen på en kopp? Kaffe är bra för hälsan, liksom umgänge med goda vänner. Både te och kaffe innehåller antioxidanter som stärker immunförsvaret, en hälsosam mängd är 3-4 koppar kaffe om dagen. Gott umgänget har en positiv effekt genom att må-bra hormonet ökar, stresshormonerna minskar och därmed även inflammationen i kroppen. Detta gör att vi får ett längre liv, som dessutom blir roligare. Så unna dig en kopp kaffe med en god vän!

Visst är det brittiska omslaget fint?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s